БСП включи спецове по енергетиката в кампанията за Референдума

13.01.2013 12:58

 

На 15 януари /вторник/ от 14.00 часа, в конферентната зала на хотел „Ростов” ще се проведе пресконференция на народния представител Румен Петков, областния председател на БСП – Плевен Васил Антонов, с участието на кмета на община Белене Петър Дулев, г-н Ханс-Холгер Рьогнер – бивш директор на отдел безопасност към Международната Агенция за Атомна Енергия /МААЕ/ – занимавал се с финансовите въпроси, свързани със строителството на нови АЕЦ и г-н Янко Янев – Директор на Институт за управление на ядрените знания, съветник към МААЕ, бивш председател на Агенцията за Ядрено регулиране – България.

По-късно, от 17.00 ч., в конферентната зала на хотел „Ростов” ще се проведе среща на народния представител и енергийните експерти с Плевенската общественост, активисти и симпатизанти на БСП, информират от Пресцентъра на партията в Плевен.
На 16 януари, сряда от 15.30 часа в зала „Гена Димитрова“ ще се проведе среща-разговор с Румен Овчаров – член на НС на БСП и бивш министър на икономиката и енергетиката. Това информират от Общинския съвет на БСП-Плевен. По време на срещата ще бъде излъчен и филмът „Истината за АЕЦ-Белене“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: