За 12-ти път „Бизнесмен на годината” в Плевен

14.12.2012 12:14

На 20 декември в 20.00 часа в салона на Мотопфое стартира 12-тото поредно издание на „Бизнесмен на годината” в Плевен. И тази година то е под патронажа на кмета на Община Плевен, като организатор и двигател на конкурса е отново Браншовата Бизнес камара. 93 са анкетираните фирми, разпределени в 4 сектора – производство, търговия, услуги и строителство. 14 от тях са допуснати до номинация за Бизнесмен на годината след селекция, направена от жури с председател зам.кметът на общината Алексей Зелов, коментира за „Плевен за Плевен” председателят на Браншовата бизнес камара Илка Илиева. На Бала ще бъде отличен и инвеститор на годината – фирма с чуждестранно участие, инвестирала на територията на общината, и за пръв път – Дарител на годината.
Освен анализ на икономиката и показване на успешни предприемачи, важен акцент в „Бизнесмен на годината” е и набирането на средства за попълване на Фонда за даровити деца в неравностойно положение. „От 2005 година до сега този фонд е осигурил стипендии на над 100 талантливи плевенски деца”, припомня Илка Илиева.
Традиционно, тържеството на Бала ще води Драго Драганов – лице и глас на „Бизнесмен на годината”, а в богатата програма на вечерта ще участват много местни и национални таланти.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: