Вдигнаха пожарната седем пъти в нощта срещу 13-ти

13.12.2012 16:44

През изминалото денонощие служителите от районните служби при Областно управление «Пожарна безопасност и защита на населението» гр. Плевен са участвали в седем произшествия. На 12 декември в 18:14 часа е съобщено за пожар без преки материални загуби в комин на частна къща в град Славяново. Вероятна причина за инцидента е строителна неизправност. Оказано е съдействие от служители на Плевенската районна служба.
На 12 декември в 19:45 часа е съобщено за пожар в къща в местността „Кожухарска чешма“ в Плевен. Унищожени са 12 квадратни метра разгърната площ на обитаема постройка. Причина за произшествието е неправилно ползване на отоплителни уреди.
На 12 декември е оказана техническа помощ за обезопасяване на фасада на жилищна кооперация в град Плевен на булевард «Русе». Спасителите са отреагирали с един спeциализиран автомобил.
В 16:34 часа и в 23:04 часа е оказана техническа помощ на закъсали автомобили в снежни преспи в село Славовица, община Долна Митрополия. На мястото на инцидента са работили екипи на ОУПБЗН – Плевен с 2 автомобила.
В 19:54 часа е оказана техническа помощ на закъсал камион в снежни преспи в село Згалево. Спасителите са от Плевен и са съдействали с един специализиран автомобил.
През изминалото денонощие са изтегляни и е оказано съдействие и помощ на закъсали автомобили в селищата Крушовене, Долни Луковит, Писарово, град Пордим, село Одърне, село Вълчитрън, град Славяново и град Кнежа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: