Трифон Иванов е новият зам-кмет по строителството

03.12.2012 16:31

Главният архитект на община Плевен е новият заместник-кмет по строителството, това обяви на брифинга за журналисти кметът Димитър Стойков. Архитект Иванов е завършил специалност „Архитектура” през 1983 година, като след това е работил неизменно в община Плевен на различни длъжности. Женен е, с една дъщеря.
„От 40 години община Плевен не е имала за заместник-кмет архитект”, бяха първите думи на Иванов. Приоритетите в работата му на новата длъжност ще бъдат ефективното усвояване на средствата по различните оперативни програми на Европейския съюз, както и подготовката на нови проекти на община Плевен през идващата година.
Текущите задачи на новия зам-кмет по строителството са свързани с Общия устройствен план, Интегрирания план за градско развитие и Общинския план за развитие 2014 – 2020 година.
Заместник-кметът на община Плевен по строителството покани чрез медиите всички плевенчани на обсъждането на Проекта за обновление на Централната градска част, което ще се състои на 11 декември от 17.30 часа в зала „Плевен”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: