Отбелязваме 5-та годишнина от членството ни в ЕС

27.11.2012 19:37

В рамките на Работната програма за 2012 г. на Комуникационната стратегия на Р България за ЕС, е предвидено организирането на седмица „Европа – България“ с поредица от културни и информационни събития във връзка с 5-те години членство в Европейския съюз. Европейската седмица ще бъде проведена в периода 1 – 7 декември 2012 г., като през всеки ден в различни градове в отделните области на страната ще се планират дейности, фокусирани върху европейска тема, посветени на ЕС и членството на България в Европейския съюз.
Областна администрация Плевен е партньор в кампанията седмица „Европа – България” на територията на областта, която ще се проведе съвместно със Съюза на народните читалища – НЧ „Светлина – 1999”, гр. Червен бряг; НЧ „Неофит Рилски – 1872”, гр. Тръстеник, община Долна Митрополия; НЧ „Георги Парцалев – 1901”, гр. Левски, НЧ „Илия Бешков – 1898”, гр. Долни Дъбник и Областния информационен център – Плевен.
По този повод на 28 ноември /сряда/ т.г. от 11 часа в заседателната зала ще се проведе пресконференция с участието на областния управител Иван Новкиришки, представители на читалищата и Областния информационен център – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: