Цецка Цачева и Иван Новкиришки посетиха Искър и Кнежа

27.11.2012 19:31

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева и областният управител Иван Новкиришки участваха в тържественото отбелязване на 100-годишнината от Балканската война в град Искър, информират от пресцентъра на областта.
Много граждани присъстваха на церемонията пред Паметника на загиналите във войните от град Искър, на която беше почетена паметта на местните жители, жертвали живота си по време на Балканската война. Председателят на Народното събрание произнесе слово по повод годишнината и заедно с областния управител поднесоха цветя и почетоха паметта на героите.
Цецка Цачева и Иван Новкиришки разговаряха с кмета на общината Валентин Йорданов и председателя на общинския съвет Илияна Гложенска и обсъдиха въпроси, които стоят пред общината.
Председателят на Народното събрание и областният управител присъстваха и на тържественото честване по повод 69-та годишнина от обявяването на Кнежа за град. Цецка Цачева и Иван Новкиришки поднесоха цветя пред Паметника на загиналите във войните. Председателят на парламента поздрави гражданите на Кнежа в големия салон на Народно читалище „Борба 1896”.
“Уважаеми кнежане, обединявайте усилията си за европейското бъдеще на вашия град! Разчитам много на младите хора, които в това трудно време допринасят за Кнежа да бъде по-добро място за съвременен живот”, каза в приветствието си областният управител Иван Новкиришки.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: