ГЕРБ откри с водосвет предизборната си кампания в Плевен

25.09.2015 12:24

25.09.vodosvet1

По традиция ПП ГЕРБ – Плевен откри с водосвет предизборната си кампания. Ритуалът бе отслужен днес в църквата „Свети Николай“ и на него присъстваха кандидатът за кмет за втори мандат на община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, областният управител Ралица Добрева, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населените места в общината.

25.09.vodosvet2
Стартираме кампанията с чувство на увереност, защото през изминалите четири години през цялото време работихме, като че ли изборите са утре, сподели кандидатът за кмет проф. Димитър Стойков. Той изтъкна, че по време на неговия мандат в Плевен бяха привлечени инвестиции за над 150 млн. лв. Нашата амбиция е да увеличим двойно средствата, който ще привлечем в Плевен през следващите четири години, а самочувствие да вярваме, че това ще се случи ни дава фактът, че вече имаме 47 готови работни проекти, които можем веднага да включим по „Региони в растеж“, посочи проф. Стойков. Сред тях той открои проектите за Каскадата, Градската градина, Театъра, зала „Катя Попова“, площад „Стефан Стамболов“, за ремонта на шест детски градини и шест детски площадки.

25.09.vodosvet3
Не на последно място, проф. Димитър Стойков отбеляза, че е готов и проектът за рекултивация на старото депо за битови отпадъци, както и четири проекта по програмата за трансгранично сътрудничество. Голямата ни амбиция, разбира се, е да изградим новата спортна зала, за което ще разчитаме на средства от правителството на Бойко Борисов, защото този обект за нас е от изключителна важност, подчерта кандидатът за кмет на ГЕРБ. „Готови сме да влезем с летящ старт в следващия мандат, защото тези четири години са големият шанс на Плевен. След 2020 г. няма да има пари по европейски програми за асфалтиране и сгради, а само за бизнес и селско стопанство. Затова през този период в общината трябва да влязат поне 400 млн. лв. по европейски програми“, каза още проф. Стойков.
Купуването и продаването на гласове са престъпление!

25.09.vodosvet4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: