Концерти, състезания по тенис на маса и мотокрос за панаирните дни в Кнежа

24.08.2015 9:48

24.08.kneja

Богата програма е подготвила Община Кнежа по повод панаирните дни, които ще се проведат от 27 до 30 август, информират от пресцентъра на местната администрация. Стартът на проявите е на 27 август, четвъртък, в 10 часа с тържествено откриване на Дневен център за възрастни хора „Кнежица” в двора на старата гимназия. Отново в 10 ч. на площад „Пенчо Янкулов” ще бъде открит книжен благотворителен базар в полза на храм „Света Троица”. Той ще продължи до 30 август. В 20 часа на откритата сцена пред Пощенска банка е предвиден концерт на местни изпълнители – група „Искра”, Румен Нехризов и Роксана.
В петък събитията продължават с турнир по тенис на маса за ученици, домакин на който от 9.30 ч. ще е Спортна зала „Гълъбин Боевски”. От 19 ч. концерт на откритата сцена ще изнесе духовият оркестър „Vivo Монтана”, а в 20.30 ч. отново там ще се състои тържествен концерт за откриването на панаирните дни с участието на Славка Калчева.
На 29 август от 10 часа в Спортна зала „Гълъбин Боевски” ще се проведе турнир по тенис на маса за ветерани, а също тогава стартира и състезание по мотокрос в местността „Малката чешма”. От 16 ч. отново в спортната зала започва Първият турнир по вдигане на тежести в чест на Александър Бачийски, а в 20 часа на откритата сцена ще се изявят изпълнителите от група „Петте сезона” с участието на Стефан Диомов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: