Млади музикални таланти от цяла България на една сцена в YOUTH MUSIC FEST ЛЕВСКИ

15.05.2015 12:22

СОНИК СТАРТ ООД и Община Левски организират на 15-17 юли 2015 г. YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ. Събитието е част от националната кампания на СОНИК СТАРТ „ Равни под слънцето“ и приема щафетата от YOUTH MUSIC FEST – Драгоман 2014. Екипът на СОНИК СТАРТ тази година подготвя едно незабравимо преживяване за участниците в три дни, като осигурява ментори за всяка група в лицето на най-изявените музиканти в страната. Целта на СОНИК СТАРТ е да лансира, подкрепи и подаде ръка на млади таланти от цялата страна.

lo
Младежките рок и поп банди ще огласят центъра на град Левски в изпълнение на авторски проекти и кавъри на хитови парчета от световната рок и поп музика. Творците ще имат възможност да се изразяват чрез музиката, като в ноти предават своите най – съкровени вътрешни преживявания. В музикалните изпълнения децата ще използват световен език, който не се нуждае от превод, защото музиката говори за душата, за мечтите и за предизвикателството.
За фестивалната програма ще се погрижат професионален водещ, екип на СОНИК СТАРТ и доброволците към Център за обществена подкрепа Левски.
Джон Лоутън, легендарният вокалист на рокгрупата “Юрая Хийп”, ще бъде удостоен с честта да закрие тазгодишното издание на фестивала YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ. Лоутън ще се качи на сцената пред Община Левски заедно с българската група Б.Т.Р..

YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ ще стартира на 15.07.2015 г. пред видеостените на сцената на Община Левски – бул. „България“ № 58. Очакваме Ви в 18:00 ч., вход свободен!

Заявките за участие тази година се приемат за лица над 14 години до 05.06.2015 г. на адрес: [email protected] Формуляр за участие може да се изтегли от уеб страниците: www. sonikstart.eu и www.levski1.sonikstart.eu.
За допълнителна информация – тел: 0888 818 510

#тагове:

НАЙ-НОВИ: