Есенен празник в ДГ „Щурче“ – Плевен /снимки/

22.10.2024 15:57

Есента е вълшебница от приказките! Всяка година тя ни учудва с ярките си картини, които изкусно и майсторски изписва с цветовете на богатата си палитра, като ни  зарежда трайно със спокойствие и мъдрост, нашепвайки на нас, хората, че е време за забава и карнавал.

По това време на годината и ние – екипът на ДГ „Щурче“, решихме да се повеселим с нашите възпитаници с празник, който нарекохме – „Усмивките на Есента”. В организацията на празника се включи целият екип на детската градина, децата и разбира се – нашите помощници – родителите.  Началото беше особено емоционално за малките гъбки от първа възрастова група, за които това беше първият празник. Картини с есенни мотиви украсиха прекрасния ни двор. Горски животни, плодове и зеленчуци, есенни листа и дъждовни капки танцуваха и дефилираха под звуците на мелодии, професионално подготвени от музикалния ни  ръководител. Заредиха се гатанки и изненади, които децата трябваше да познаят и открият. Направиха се безброй снимки за спомен от есенния ден.

Краят на този прекрасен празник се сля със звънливия и весел смях на децата, доволни и щастливи, защото бяха разбрали, че най-голямото богатство на Есента са позлатените корони на дърветата, вкусните плодове и зеленчуци и чудните детски игри.

Това информират за Плевен за Плевен от ДГ „Щурче“ – Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: