Отвори врати Медицински център Леонардо да Винчи Плевен! – снимки

19.10.2024 14:48

Горди сме да ви съобщим, че в деня на Св. Иван  Рилски Чудотворец – покровител на българския лекар, МЦ „Леонардо да Винчи Плевен“ официално отваря врати.

Заложихме на екип от млади, но опитни, упорити  и любознателни лекари, запазили любовта към изкуството на медицината и хората. Дълбоко вярваме, че тази любов, подплатена с познание и безупречна медицинска апаратура, ще осигури на нашите пациенти грижа на световно равнище.

За патрон на центъра избрахме енциклопедиста – учен и художник Леонардо да Винчи, вдъхновени от неговите находчивост, изобретателност и любознателния му дух, съчетани с внимание към най-дребните детайли. За духовен наставник пък избрахме лечителя, признат още приживе за небесен ангел – Св. Йоан Рилски, защото, както винаги съм учил студентите си, – познанията са важни, но са нищо без правилния подход и отношение към пациента. Това вече е грижа. Любовта е грижа!

Определяме себе си като „Бутик за здраве“ с голямо внимание към детайлите, които осигуряват комфортен престой на пациентите  при нас. Знаем, че огромна част от работата ни  е да предразположим хората , за да ни доверят здравето си. Тръгвайки си от центъра, пациентите трябва да се чувстват уверени, че са получили индивидуален подход и цялото внимание на света“.

Щастливи сме да обявим, МЦ „Леонардо да Винчи Плевен“ вече има сключен договор с НЗОК за специалностите по пулмология и кардиология. За здравето на белите дробове при се грижат д-р Игнатова, д-р Илия Крачунов и д-р Георги Атанасов.

А за здравето на сърцето: д-р Галя Найденова, д-р Десислава Маринова, д-р Евелина Ясенова и д-р Исмаил Исмаил.

Медицинският център разполага още с алерголог – д-р Павел Донов и ревматолог д-р Тихомир Горчев. Предстои работа в центъра да започнат невролог – д-р Траяна Иванова-Обрешкова и образен специалист – д-р Татяна Димитрова-Иванова.

Вярваме, че грижата за пациента е по-пълноценна, когато работим заедно, като извършваме изследвания в области като:

       Медицина на съня, хъркане и сънна апнея,

       Ехокардиография

       Поставяне на 12 канален ЕКГ холтер,

       Спирометрия и други функционални изследвания на дишането

       Както и множество кожни тестове за алергии.

       Торакална ехография

       Ехомамография /предстои/

Планираме да извършваме и множество профилактични дейности и здравно-информационни кампании, които може да следите във Facebook страницата ни https://www.facebook.com/profile.php?id=61564487408763

Можете да ни намерите в гр. Плевен на ул. Царевец 13 ( непосредствено зад х-л „Балкан“) и на тел. 064/ 610-610 и 0877/610-610 или да запишете час онлайн https://da-vinci.medsoft.online/login

Екип на Медицински център Леонардо да Винчи Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: