Петър Иванов: В България все още има хора, които искат да се борят, да градят и да не се отказват!

17.10.2024 10:40

Казвам се Петър Иванов, на 30 години от Плевен. Завърших средното си образование в ПГСАГ „Никола Фичев“ – специалност „Строителство, архитектура и геодезия“. После животът ме доведе до Благоевград и там завърших висшето си образование със специалност „Бизнес администрация“.  Исках да остана в този красив български град, да се реализирам и да продължа живота си, но родното ми място, семейството ми, приятелите, бяха по-силен мотиватор и се върнах в Плевенско, в село Горни Дъбник. Като син на бивш служител на реда, грижовна майка и любимо село, пълно със спомени, реших, че това е моето място.

Започнах работа в общинска фирма, но усещам, че няма да мога да разгърна потенциала си. И с подкрепата на моите родители, станах член на БСП. Усетих, че това е моето място, а в момента вече съм и общински съветник ( първи мандат) от БСП в община Долни Дъбник.

Но мечтите ми не стигат до тук.  И ето, днес заставам пред вас като кандидат за народен представител от Коалиция „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“  за 15 МИР – Плевен в 51-то Народно събрание.

Имам прекрасен 7 годишен син, и искам той да остане в родината си. Боря се за него, и за всички, които не искам да избират, къде да отидат да живеят по-достоен живот. Имам виждания, имам очаквания, имам цели. И искам да покажа на него и на всички граждани на България, че все още има хора, които искат да се борят, да градят и да не се отказват.

Като кандидат за народен представител в 15-ти МИР Плевен гарантирам, че ще работя за:

– Подкрепа за масовия спорт. Увеличаване на часовете за спорт в училище.

– Провеждане на междуучилищни първенства от най-ранна възраст за насърчаване на спортната активност на децата, създаване и селекция на млади спортни таланти.

– Приемане на Закон за защита и употреба на българския език, писменост и книжовност.

– Освобождаване от корпоративен данък на сумите, дарени от  фирми на спортни клубове и сдружения, лицензирани от спортни федерации. Данъчни облекчения за дружества, спомагащи за изграждане на спортна инфраструктура, както и финансиращи провеждането на състезания от висок ранг.

Това са малкото неща, които ще направя, ако бъда подкрепен от Вас и избран за народен представител от Коалиция „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ за 15 МИР – Плевен ! Млад съм, амбициран и с гордост ще работя за Плевен!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: