Нарушено водоподаване днес в няколко райони на Плевен

17.10.2024 9:09
Във връзка с аварийно- ремонтни дейности на ул. „Даскал Димо“ №7, от 10 часа до 14,30 часа днес ще бъде нарушено водоподаването в района между улиците „Братя Миладинови“, „Бунтовник“, „Васил Априлов“, „ Гоце Делчев“, „Гренадирска“ /блок „Първи май“/, „Даскал Димо“, „Пирин“, „Цоньо Матев“ и в района на блокове „Балчик“, „Силистра“, „Сопот“.
На улица „Сан Стефано“, в района на магазин „Кауфланд“, ще се ремонтира вътрешна водопроводна мрежа. Водата няма да се спира, но от 9,30 часа до 16 часа ще бъде затруднено движението на моторни превозни средства.
Планираме днес да се работи по отстраняването на авария в ж.к.“Сторгозия“, до блок 7. В тази връзка, водоснабдяването на блокове 6, 7, 8 и 9 ще бъде с нарушения от 9,30 часа до 16,30 часа. Отново призоваваме да бъдат преместени паркираните на мястото автомобили и да се осигури достъп на екипите на ВиК- Плевен до терена на аварията.
В област Плевен ще се ремонтират разпределителни мрежи в гр. Червен бряг- вилна зона „Маркова могила“, с. Гривица, с. Козар Белене, с. Мечка. Водоподаването на посочените населени места ще бъде нарушено от 9 часа до 15 часа днес.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: