Огромен интерес и много емоции с TEEN BOOM FEST в Плевен – снимки

13.10.2024 9:07

При огромен интерес на площад „Възраждане“ в Плевен се проведе единственият по рода си фестивал в Европа, насочен към подрастващото поколение – TEEN BOOM FEST. Съорганизатори на мащабното тийн събитие, което гостува за първи път в града, са Община Плевен, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Общинският съвет по наркотични вещества в областния град.

TEEN BOOM FEST събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри и певци. Те излизат от виртуалната среда, за да се срещнат очи в очи с последователите си, като това не е просто фестивал за забавление, а събитие с кауза и важни послания. Феновете в Плевен имаха  възможността да се срещнат на живо със Sandeff & Stella, Alexander Vlog, DENI, Йоан-Петър, Дебора Михайлова, Ива Мандичева, Славина, Ei Bo, Megsun, Арти и Криси, Linsho, Alexcheto, Димитър Пурнаров, EVA, семейство Роглеви.

На сцената на площад „Възраждане“ за доброто настроение на деца, ученици и родители се погрижиха Torino & Pashata, DJ Pancho, Иван Тишев, I.N.I., VALL и Димитър Марианов, както и плевенската група Rali&Kati band  с вокал – Ралица Хайдърска; китари: Катерина Вачкова и Борислав Ковачев; бас – Павел Копчев; клавишни – Момчил Крачунов; ударни – Момчил Иванов.

Всяка година фестивалът има кауза, като през 2024-а тя е #ИзбериДоброто. Под това мото участниците в него се обединяват в борбата срещу агресията, насилието, дискриминацията, кибертормоза и употребата на наркотични вещества.

Събитието завърши с пищна заря и феерия от фойерверки.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: