„БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ регистрира пълна листа с кандидати за депутати в Плевенски регион

24.09.2024 15:16

Стефан Бурджев, водач на листата на „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ за 15 МИР Плевен, заедно с кандидати за народни представители, регистрира днес в Районната избирателна комисия пълна листа за участие в предсрочните парламентарни избори.

Това е най-доброто, което можем да извадим като ресурс, като професионален и политически капацитет. В листата са представени  всички общини от област Плевен. Имаме и експертния и административния потенциал – кметове, общински съветници, политици. Така коментира Стефан Бурджев състава на листата на „БСП – ОБЕДИНЕНА ЛЕВИЦА“ от Плевенски регион, като се ангажира, заедно с колегите си по време на кампанията да разширят влиянието на БСП като основен политически фактор в областта ни. „Нямам съмнение, че можем реално да постигнем 2 мандата на тези избори“, заяви още той.

Според Бурджев новото ръководство на БСП е успяло за кратко време с много работа да обедини всички политически субекти в лявото пространство, което е предпоставка за добро представяне на парламентарните избори и сигнал към всички леви избиратели.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: