ГЕРБ-СДС регистрира пълна листа с кандидати за народни представители от Плевенски регион

22.09.2024 15:22

Народният представител от ПП ГЕРБ Пламен Тачев и областният координатор на партията и депутат Валери Лачовски регистрираха днес пълна листа с кандидати за народни представители на Коалиция ГЕРБ-СДС от 15 МИР – Плевен в Районната избирателна комисия.

Като балансирана и съставена от доказани професионалисти и млади хора определи листата народният представител Валери Лачовски. Водач е Пламен Тачев, втори е Валери Лачовски, а трети – заместник-кметът по обществен ред и сигурност на община Плевен – Лидия Петкова. В листата присъстват представители на всички общини от област Плевен, както и на коалиционния партньор на партията – СДС.

„Ангажиментът на ГЕРБ и Бойко Борисов за справяне с безводието в страната е залегнал като приоритет в управленската ни програма. Гаранти сме, че ще се работи това да се случи!

Смятам, че с резултата, който ще постигнем, и с посланията, които ще отправим към хората, ще спомогнем да се състави редовно и стабилно правителство, което да реши тези въпроси. Ще продължим и с реализацията на големите проекти, които плевенчани отдавна чакат.“, заяви народният представител Пламен Тачев.

Спорен него, народните представители от Плевенски регион ще бъдат моста между парламентарната група, областния управител и кмета на Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: