Читалищен парк „ЗЕЛЕНА БИБЛИОТЕКА“ в село Победа от днес е с нова придобивка

18.09.2024 17:43

Читалищен парк „ЗЕЛЕНА БИБЛИОТЕКА“ в село Победа от днес е с нова придобивка – дървен навес, който ще осигурява сянка и подслон на всички посетители на Зелената библиотека.

Екипът на Народно Читалище ”Зора -1990г.” село Победа, община Долна Митрополия, област Плевен изказва благодарност на Фондация Лале и Адвансд Мениджмънт Консултинг ООД, предоставили безвъзмездно финансиране за продължаващи дейности по Проекта “Мултифункционален читалищен парк “ЗЕЛЕНА БИБЛИОТЕКА”, номиниран за Проект на Годината 2023.

Искрена благодарност екипът изказва на Община Долна Митрополия, осигурила нужната финансова подкрепа за изграждане на навесната конструкция, както и на Кмета на Община Долна Митрополия Поля Цоновска, която неведнъж е подкрепяла инициативи, свързани с осигуряване на подходящи условия за творческо развитие, спорт и отдих на децата и подрастващите в населеното място.

Доволни сме,  че проектът е оценен като важен и навременен за местните хора, и не на последно място – признание за работата ни.

Това информира Димитринка Гетова, секретар на НЧ „Зора -1990г.“, село Победа.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: