26 кандидати за директори на училища в Плевен и областта се явяват утре на писмен изпит

02.09.2024 14:11

РУО Плевен публикува на сайта си Списък на допуснатите и списък на недопуснатите кандидати до участие в конкурс за длъжността „директор“ на държавни и общински училища на територията на област Плевен, обявен със Заповед № РД-08-497/12.07.2024 г. на началника на РУО – Плевен. От него става ясно, че допуснатите кандидати са 26, а недопуснати кандидати няма. Поименният списък може да видите тук: https://www.ruopleven.bg/view-competition/read-competition/page/1/message_key/146/order_by/release_date/order/DESC

За всички допуснати кандидати писменият изпит, който включва решаване на тест, ще се проведе утре, 3.09.2024 година, от 09:30 часа в сградата на СУ „Христо Смирненски“, гр. Плевен, ул. „Св. Климент Охридски“ № 22.

Припомняме, че от общия брой училища, които ще имат нови директори, 20 са общински, а три са държавни. Десет са учебните заведения в град Плевен с обявени конкурси за директори.

Конкурсната процедура за заемане на длъжността „директор“ на шест училища в област Плевен е прекратена. Причината е липса на постъпили заявления за участие, съобщи преди дни БТА като се позовава на информация от Регионалното управление на образованието (РУО) в Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: