Плевен ще бъде домакин на финалите на „Лятна купа 2024“

01.08.2024 12:17

БФТ обяви домакина на финалния турнир на тазгодишното издание на „Лятна купа 2024“. Плевен ще приеме най-добрите отбори, които спечелиха квота за участие в големия финал, който ще определи летния шампион на БФТ за 2024 година. Града на Панорамата ще приеме претендентите за лятната футболна корона в дати 17-18 август.

Място в големия финал си осигуриха отборите на Червена чета – Радецки от Козлодуй, Септември от Гложене, Илинден от Плевен, МФК Балерини от Варна, Creating.bg от София, Grey Goose от Варна, 9-та дивизия от Плевен, Футболни разбойници от Червен бряг, Joga Bonito от Плевен, Пеловски пантери и ФК Венци от Искър, МФК Диаблос и The Wolves от Тетевен и Efbet от Плевен. Последния квалификационен турнир от веригата ще се състои в Кнежа на 10-ти август където ще станат ясни и финалната част от отбори, които ще намерят място в големия финал в Плевен.

Спортно-техническата комисия към БФТ ще очаква потвърждение от класиралите се отбори за финалния турнир. Всеки отказал се отбор от участие във финалите ще даде право на следващ такъв по класиране в надпреварите.

Информация и снимка: БФТ

#тагове:

НАЙ-НОВИ: