Приключи „Забавно лято – 2024“ в село Асеновци – снимки

26.07.2024 15:10

Днес, 26 юли, беше последният ден от летните  занимания, организирани от НЧ „ Съзнание 1894“ село Асеновци. Много интересен, много различен и поучителен.

Близо два месеца три пъти седмично работихме с около 20 и повече деца, които избраха да прекарват свободното си време при нас. Всеки път имаше нещо различно и ново. Четене, писане, смятане, настолни игри, пеене , спортуване редувахме през горещите летни дни. Бяхме посетени от служители на „СОНИК СТАРТ“, които показаха на децата как да творят с макарони.

А днес на гости ни беше г- жа Илияна Александрова – секретар на МКБППМН гр. Левски. Тя разказа на децата на различните видове наркотици и вредата от тях, говори им за агресията и за това към кого да се обърнат за помощ.

След това като за последен ден имаше почерпка за всички деца от нас, като си поговорихме какво им е харесало и какво не при всичките ни срещи и занимания. Всички споделиха колко приятно и забавно им е било и, че с нетърпение очакват плуването през месец август. Подарихме на всяко дете тетрадка и химикал да записват преживяното от тях. Всички участници получиха грамоти за активно участие в читалищните летни занимания.

И както винаги завършихме с любимите игри!

Благодаря на г- жа И. Александрова за подарените материали, с които работихме! Благодаря на всички родители, които ни се довериха и ни повериха децата си да преживеят едно по- забавно и различно лято! Благодаря на децата за тяхното постоянство, старание и желание да творят и се забавляват!

На всички тях пожелавам много здраве, много щастие и весела ваканция!

Петранка Стефанова – секретар на НЧ „ Съзнание 1894“ с. Асеновци

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: