Станислава Нехризова е новият директор на дирекция „Правно и нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти“ в община Плевен

15.07.2024 12:57

Станислава Нехризова, юрист по образование, е новият директор на дирекция „Правно и нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти“. Тя бе представено днес на оперативното заседание на общинската администрация от кмета на Плевен д-р Валентин Христов.

Станислава Нехризова има 10-годишен професионален опит в публичната сфера, свързан с ресора на дирекцията, която  тя ръководи от няколко дни. Проектите, които община Плевен предстои да подготви, обоснове и изпълни ще бъдат основен акцент в работата й – да бъдат целесъобразно подбрани и достигнат до по-широк кръг целеви групи.

„Ще разчитам на екипната работа на трите отдела, защото тази сфера се характеризира с един много широк спектър от необходим опит, който смятам, че е налице в тях“, заяви на оперативното заседание на ръководството на община Плевен новият директор на дирекция „Правно-нормативно обслужване, обществени поръчки и проекти.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: