Програма на фестивала за куклено изкуство „Шарено петле“ за днес, 6 юли

06.07.2024 7:25

Програмата на седмото издание на Фестивала за куклено изкуство за всички възрасти „Шарено петле“ за 6 юли 2024 г. (събота):

 

10.00 ч. – Парк на Регионалния исторически музей -„Кучето, което…“ на ДКТ – Русе, представление за деца над 3 години. Колко учители са нужни, за да научат едно малко кученце да лае? А кой е най-добрият учител за едно кученце? И още много въпроси, на които едно малко и неопитно кученце търси отговор, докато намира себе си.

16.00 ч. – в театъра – Творческо ателие „Жабче” за деца с театър „Арт ленд”, с предварително записване. Забавен и приятен начин за творчество и почивка, правенето на кукли провокира фантазията, сръчността, събужда твореца в детето.

17.30 ч. – ДКТ, Камерна сцена – „Жираф“ на театър „Хоп Синьор“, Гърция, представление за фамилна аудитория 6+. Касичка-жираф сменя собствениците си и оживява в съзнанието на различните си притежатели. Историята изследва живота, който съществува във всеки предмет, носещ емоции и чувства.

19.00 ч. – ДКТ, Голяма сцена – „Парченце от луната“ на ДКТ – Стара Загора, представление за фамилна аудитория 6+. Ако вярваш, че няма невъзможни неща, това представление е за теб. Ру и Леа са неразделни приятели. Те се впускат в поредица от приключения, за да вземат парченце от Луната.

 

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: