Коалиция „БСП за България“ регистрира листата си в РИК с амбицията за два мандата в 15 МИР Плевен

07.05.2024 16:34

Днес водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в 15 МИР Плевен Георги Свиленски и общинският председател на БСП Генади Тодоров регистрираха в РИК листата с кандидати за народни  представители от 15 МИР Плевен. Втори в листата на коалицията е Стефан Бурджев – два мандата народен представител от Плевенски регион и заместник-министър на земеделието, а трети – настоящият общински съветник в Плевен – д-р Антонио Василев. Средна възраст на представителите в листата е 46 години, като в нея са включени професионалисти с експертиза в различни професионални сфери.

„Присъствието ми в листата, и в позицията ми на заместник-председател на парламентарната група на БСП вече в три парламента, дава и показва знак и на партията и на парламентарната група за отношение към този регион и към Плевен“, каза Свиленски като определи БСП като единствена алтернатива на сегашната сглобка. Според него моралът и последователността са двете най-важни неща в политиката.

„На предстоящите избори БСП има потенциала да получи два мандата от 15-и изборен район – Плевен. Ние от БСП сме стойностни хора и имаме национално обществено отговорно поведение.“, заяви вторият в листата на коалиция „БСП за България“ Стефан Бурджев. Той припомни конкретни ангажименти, поети и изпълнени от него в качеството му на народен представител и на заместник-министър на земеделието към общини, малки населени места и жители на област Плевен.

Коалиция „БСП за България“ ще води позитивна кампания, изпълнена с много срещи в целия регион.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: