Дипломи за млад художник получиха възпитаниците на артзанималнята при Артцентър Плевен

01.06.2014 14:17

1.06.artcenter1

С изложба от творби на своите възпитаници отбеляза първия си рожден ден Детската артзанималня при Артцентър Плевен. Събитието се осъществи с подкрепата на Фондация „Америка за България“, а специален гост на откриването на експозицията на малките таланти бе кметът на Община Плевен проф. Димитър Стойков. Той поздрави малчуганите по повод 1 юни, отбелязвайки, че децата са най-голямото богатство за Плевен. Ето защо именно за вас ние строим нови детски площадки и детски градини, благоустрояваме паркове, организираме школи, в които всяко дете да развие своите способности, каза кметът. А най-голямата награда за нас са вашите усмивки, радостта в очите ви, безгрижните ви игри и щастливото ви детство, допълни той.

1.06.artcenter2
Проф. Стойков сподели, че вече е успял да разгледа изложбата и се е уверил, че в нашия град растат много талантливи и способни деца. Сигурен съм, че във ваше лице Плевен има по-добро бъдеще, което вие ще изградите, обърна се градоначалникът към малките плевенчани.
Гостите в Артцентъра бяха приветствани също от уредника там Владимира Йорданова, от ръководителя на групата на по-големите възпитаници на артзанималнята – Дианка Тодорова, както и от най-новото попълнение в творческия екип Юлия Милова. От тях децата получиха дипломи за млад художник, с които гордо позираха за снимка.

1.06.artcenter3

 

1.06.artcenter4

 

1.06.artcenter5

 

1.06.artcenter6

 

1.06.artcenter7

#тагове:

НАЙ-НОВИ: