Елитбет бонус код и Серия А са перфектната комбинация за печалби

09.08.2023 18:30

 

Кой не обича бонуси? В света на онлайн букмейкърите, това е често срещан начин да увеличите печалбите си, но важното е да знаете къде да намерите най-добрите оферти и как да се възползвате от тях. За щастие, една от най-бързо развиващите се платформи за залози у нас – Елитбет предлага куп възможности за това и логично се превръща в предпочитано място за любителите на залози в България.

Един от начините да стигнете до допълнителни оферти е чрез Елитбет бонус код, който можете да намерите или получите чрез различни сайтове, специализирани за спортни залози, промоционални имейли или постове в социалните мрежи. Повечето предложения и промоции на Елитбет не са задължително обвързани с кодове, но те винаги са добре дошли и използването им води до много интересни оферти.

Нека не забравяме, че да за да има полза от бонус офертите, те трябва да бъдат изиграни по правилния начин. Затова са нужни изкушаващи коефициенти, които комбинирани могат да донесат куп печалби. През изминалия сезон италианската Серия А беше едно от най-интригуващите първенства в Европа и три отбора от нея играха на 1/2-финалите на Шампионската лига, доказвайки, че старото обичано Калчо се завръща с пълна сила.

Тазгодишната надпревара обещава да бъде също толкова, а дори и по-интересна. Програмата на старта предлага няколко отлични възможности за залог, като първата е на мача на актуалния първенец – Наполи. Пертенопеите бяха без конкуренция миналата кампания и завършиха със сериозен аванс пред втория в класирането. Макар да загубиха Ким Мин Дже и директорът на миналогодишния триумф – Лучано Спалети, Наполи запази атомното си дуо в атака – Квича Кварацхелия-Виктор Осимен, а първата среща по пътя на защита на Скудетото е като гост на новака Фрозиноне. Коефициентът за успех на „пертенопеите“ е 1.51, което е страхотна ставка. На 20-ти август Рома посреща на „Стадио Олимпико“ запазилия за втора поредна година елитен статут отбор на Салернитана. “Вълците“ изпуснаха топ 4 миналия сезон, но през това лято се подсилиха сериозно с няколко свободни агента в лицето на Ауар и Ндика, а заедно с тях пристигна и Расмус Кристенсен от Лийдс. Салернитана едва ли ще бъде голяма хапка за момчетата на Жозе Моуриньо, а коефициентът им за успех е 1.51.

В последния мач от първия кръг Болоня посреща Милан – отборът, преминал през сериозна метаморфоза. „Росонерите“ се разделиха с Паоло Малдини като директор и със Златан Ибрахимович и Сандро Тонали като част от състава. За сметка на това Милан беше един от най-активните отбори на трансферния пазар, привличайки общо осем нови футболисти и Стефано Пиоли очевидно готви истинска революция в червено и черно. Ако заложите на успех за новия Милан, залогът ви ще се умножи 2.12 пъти, а най-добрата опция е комбиниране на трите мача в колонка, която общо ще донесе ставка от 5.04 и с по-сериозен залог би донесла солидни печалби.

Хазартът е само за пълнолетни – спазвайте препоръките за отговорна игра.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: