МБАЛ – Кнежа се радва на нов, модернизиран и приветлив вид – снимки

15.11.2022 15:04
Официално МБАЛ – Кнежа се радва на нов, модернизиран и приветлив вид след изпълнението на проект, финансиран съвместно от „Красива България“, Община Кнежа и лечебното заведение.
Всички ние сме минавали от тук, по една или друга причина, и затова за нас беше изключително важно да осигурим приветлива обстановка и добри условия, както на пациентите така и на работещите специалисти. Това сподели кметът на Община Кнежа Илийчо Лачовски.
МБАЛ – Кнежа е една от малкото стабилни общински болници, предлагащи ефективно и качествено лечение. Тя обслужва над 5 общини от две области и има показатели, съизмерими дори с държавните болници, затова заслужава вниманието и подкрепата ни.
В рамките на няколко месеца бе извършен вътрешен ремонт, който напълно промени вида . Вярвам, че за в бъдеще ще успеем изцяло да реновираме лечебното заведение. Работим в тази посока и ще продължим да го правим!
Използвам случая отново да изкажа своята благодарност към ръководството и целия екип от специалисти, грижещи се за нашето здраве! Тази промяна се осъществява и благодарение на Вас!, каза ще кметът на Кнежа.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: