Проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Плевен: Нашият регион е новото място на развитие бизнес в България

22.06.2021 14:51

 

„Плевен и региона са новото място за бизнес в България. Това е нашата цел и имаме план как да го постигнем в следващите 4 години. ПП ГЕРБ поема ангажимента да променим правилата, така че бизнесът да има „бърза писта“ за своето развитие, без излишна административна тежест и облекчаване на поне 50 на сто от регулаторните и/или административните режими. Довършването на АМ „Хемус“  ще привлече нови инвеститори и високо квалифицирани специалисти в индустриалната зона на Плевен. В предизборната програма на партията ни ясно е записано, че предлагаме съкращаване на сроковете за старт на инвестиционните намерения”, заяви на среща с един от големите инвеститори в региона проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ – СДС в Плевен.

Сигурност за бизнеса, прозрачни правила и засилване на формите на дуално обучение за създаване на банка от квалифицирани специалисти, това е в основата на политиката ни за нашия регион. Защото добрата инфраструктура, законодателните промени за облекчаване на бизнеса и подкрепата за новите предприемачи е пътят за връщането на нашите съграждани у дома, както и привличането на нови специалисти.

„Трябва да се гледа в перспектива. Човек влиза в политиката, защото помага на хората. Това е важното“, каза още проф. Горчев. „За съжаление, алтернативата в политиката, която виждаме, няма да ни донесе нищо добро. Пътната свързаност е изключително важна. В Северна България трябва да се прекрати тази страшна тенденция за обезлюдяване. Склонен съм да подкрепя ГЕРБ, защото виждам хора, които отиват в партии само, за да се домогнат до постове“, каза Красимир Дачев, директор на фирмата. „Чуваме само обвинения от страна на политическите ни опоненти. Няма решения, няма визия. Всичко се прави на инат, няма диалог“, заяви по време на дискусията Валери Лачовски, областен координатор на ГЕРБ. „Индустриалните зони и бизнеса носят принадена стойност на Плевен и региона. Това е факт. Съдействах за изграждането на алтернативен пътен възел, който ще обикаля централната част и независимо от управлението ще бъде завършен. Така целият тежко-товарен трафик ще бъде изведен от града“, обясни Мирослав Петров, доскорошен областен управител.

„Високи доходи, сигурни работни места и качество на живот, това е моята формула за бъдещето на Плевен и виждам, че тя се споделя от работещите тук”, каза Александър Николов, кандидат за народен представител.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: