Иван Янчев – кандидат-кмет на Червен бряг от коалиция „Новото време“ с шанс за балотаж

18.10.2019 12:48

Кандидатът за кмет на община Червен Бряг от Местната коалиция „Новото време“ Иван Янчев има шанс да отиде на балотаж.  Със своята младост, образованост, опит в държавната администрация  и хъс за работа и промени, Янчев е кандидатът, който може да пребори статуквото и да предложи нов път за развитие на община Червен бряг. Общината има много натрупани през годините проблеми, които вместо да се решат, са се задълбочили, затова програмата на коалиция „Новото време“ е насочена както към решаването им, така и към цялостна промяна за Червен бряг.

Програмата за управление на Иван Янчев е озаглавена „За разумно, справедливо и балансирано управление“ и в нея ясно са очертани проблемите на града, по които ще работи, ако стане кмет:

В социалната сфера – равен достъп до социални услуги на хората от отдалечените населени места, увеличаване на потребителите на услугата „социален патронаж“.

В културата – активно участие на гражданите в културните събития, провеждане на рок  фестивал в града.

В общинската администрация – акцент върху сигналите на хората и бързината и качеството на обслужването.

Чист и подреден град – повече зелени площи  и детски площадки.

Насърчаване на даровити деца.

В Здравеопазването – възстановяване на поликлиниката в гр. Койнаре.

Ликвидиране на нерегламентираните сметища по поречието на р. Искър и р. Златна Панега, и около междуселските пътища и крайните квартали.

Изграждане на възстановяване на пътната сигнализация и маркировка в общината, решаване на въпроса със статута на местността „Маркова могила“

Изграждане на спортен терен тип „Балон“

Червен бряг може и трябва да се промени за по-доброто на хората. 

Платена публикация, МК „Новото време” – Червен бряг

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: