Човек трябва да засади поне едно дърво в живота си! Те го направиха! – виж снимки

13.11.2018 15:17


Четирима общински съветници последваха днес примера на кмета Георг Спартански, като осиновиха дръвчета в града. Това са местните парламентаристи от групата „Плевен може – Плевен побеждава“ Пепо Петков, Сузан Зечири, Красимир Владов и Милчо Илиев. В инициативата се включи и бившият кмет на Плевен Найден Зеленогорски.


Логистична и практична подкрепа в благородното начинание те получиха от директора на общинската фирма „Паркстрой“ Дамянка Владимирова и служители на дружеството. Новите фиданки от габър украсиха ландшафта в близост до паметника на Братската могила.


Ще припомним, че в края на октомври кметът Георг Спартански, спазвайки свое обещание, засади млад чинар в центъра на града. Ще отбележем също, че очакваме примерът на местните парламентаристи да „зарази“ с благородния естетически и екологически „вирус“ на озеленяването и останалите техни колеги в Общински съвет Плевен, в който общо 41 съветника представляват интересите на гражданите в Плевен и община Плевен.


Както съветва народният гений на мъдростта: Човек трябва да засади поне едно дърво в живота си! А защо пък не и две, и то в Плевен – ще допълним ние…

#тагове:

НАЙ-НОВИ: