Как плевенските читалища използват общинската собственост?

07.01.2014 19:16

Малко преди Нова година с решение на Общинския съвет бе създадена Временна комисия от общински съветници, представители на различни политически партии и групи, с председател – Петя Василева. Нейната задача бе да провери как се управляват и стопанисват предоставените на читалищата на територията на Плевен имоти – общинска собственост.

rakitina
Въпреки, че редакцията на Плевен за Плевен разполага от някоколко дни с предварителния доклад от направената проверка /поради фактът, че единият от редакторите на сайта е и общински съветник/, не си позволихме да го публикуваме, с оглед на решението на самата Комисия, окончателните данни да бъдат обявени публично на открита среща с представители на всички читалища и медиите.

Затова и сега ще запазим добрия тон и нрави, и търпеливо ще изчакаме Комисията да изпълни коректно взетите от самата нея решения…Медийните сензации едва ли са били целта й, според нас. а по този начин на „износ на информация”, смятаме, че „олеква” иначе сериозната работа, свършена от нея!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: