Дизайнерът на „Dancing Stars” сред участниците в 57-ия Парад на модата (видео)

11.12.2013 13:54

11.12.parad

Пресконференция по повод 57-ото издание на шоу-концерт-спектакъла „Парад на модата” даде днес неговият идеолог, режисьор, постановчик и хореограф Георги Ангелов. Бляскавото събитие е на 15 декември, неделя, от 19 ч. на сцената на ДКТ „Иван Радоев”. Проявата е под патронажа на кмета на Община Плевен проф. Димитър Стойков и се реализира съвместно от Общината, Сдружение „Плевенски обществен фонд „Читалища”, Читалище „Лик” и Георги Ангелов. Музикалното оформление е поверено на Асен Антонов.
В Парада на модата ще се представят утвърдени имена, като Дизайнерски център „Ариес Уникат” – Светла Димитрова, която е двукратен носител на „Златната игла” за авангардна и висша мода. Тя ще покаже рокерска колекция от кожа, както и официална такава – в бяло и екрю, а нейно лице е певицата Поли Паскова. Теодора Кьосева, също от столицата, ще гостува в Плевен с ръчно изработено плетиво за студените зимни месеци, а Дизайнерско студио „Модалаб” – София ще ни направи свидетели на мода за съвременната и забързана жена. Дебют на наша сцена ще направи дизайнерът Иван Радлов, който участва със своите колекции в различни телевизионни реалити формати. Шил е за Илияна Раева, Алекс Раева, Аня Пенчева, певците и танцьорите от „Dancing Stars”, фолкпевиците Преслава, Анелия, Теодора, Галена. В Плевен Радлов ще представи уникална колекция, изработена от метал и неон.
За това издание на Парада се завръща Артстудио „Миллиел” – Плевен с дизайнери Мариела и Милица Илиеви, които ще стоплят публиката с тоалети за зимата, а отново ще видим облекла, дело на Галя Златева. Варненката участва с мода за деца и тийнейджъри, както и с авангардна мода за дамите. Дебют в спектакъла ще направи Марта Мешинска от Плевен, която използва в представеното от нея облекло рециклирани материали. Любопитно е и мотото на колекцията й – „Никога безлични или просто прилични, а различни, но не безразлични”. Защото визията на жената днес определя какъв ще бъде светът утре, както споделя самата дизайнерка. В това издание на Парада бижутата ще бъдат дело на Мария Църкова и Модно студио „Милиарт” – Милена Христова от Видин, а за изящния грим на моделите ще се погрижи Снежина Желязкова.
В музикалната програма участие ще вземат изпълнителите Йоана Цветанова, Поля Петкова, Ива Цветанова и Виолета Боянова, както и клубът по спортни танци „Дъга”.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: