Модернизиран кабинет по английски език откриха в СОУ „Крум Попов” – Левски

24.03.2016 14:07

24.03.kabinet1

Началникът на РИО –Плевен Албена Тотева откри днес модернизиран кабинет по английски език в СОУ „Крум Попов” – Левски. В училището се изучава профилирано английски език и обновяването на материалната база ще осигури по-високо ниво на учебно образователния процес, каза директорът Александър Филипов при официалното откриване на кабинета.
Началникът на РИО –Плевен Албена Тотева приветства инициативността на училището, което със собствени средства осигурява условия и възможности децата да получат качествено образование в българско училище, инициативност достойна за уважение. Здраве и ползотворна работа на учители и ученици в новия кабинет пожела и С. Иванова от РИО-Плевен, която отговаря за чуждоезиковото обучение в инспектората.

24.03.kabinet2
Учениците показаха езиковите си умения с презентация на училището – училище с минало, настояще и бъдеще. Учителите по английски език благодариха от тяхно име и от името на учениците на директора Александър Филипов за създадените прекрасни условия за изучаване на английски език. На събитието присъства и Петя Чолакова – главен експерт ”Образование, култура и спорт” в Община Левски.

24.03.kabinet3

 

24.03.kabinet4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: