До момента: Румен Петков само с една номинация за общински лидер на БСП. Била направена от ППО-то на шефа на Тотото в Плевен?

07.10.2013 18:02

pano1

За 13 октомври е насрочена общинската конференция на БСП в Плевен. Тогава, местните социалисти ще избират нов председател с мандат от две години. До тази извънредна ситуация се стигна след като бившият вече лидер на социалистите в общината – Любомир Петков бе избран за депутат, а скоро и назначен за консул в Германия. Заради дипломатическото назначение той трябваше и да замрази членството си в БСП.
До няколко дни ще приключат събранията на първичните партийни организации на БСП в Община Плевен. Според добри информиран източник от Левицата, близо две трети от тях /около 120 общо на брой/ са номинирали за председател на най-голямата организация на БСП в област Плевен – Цветко Цветков, човек с дългогодишна партийна кариера, бивш областен управител на Плевен. Любопитен факт е, че до момента една единствена местна ППО е издигнала кандидатурата на Румен Петков, като председател на същата е несменяемият шеф на спортния тотализатор в града – Христо Лилов. Допускаме, че като „човек на хазарта”, последният вероятно залага в случая на „дълга позиция”, тоест на победата на сивия кардинал на Левицата в другата, по-важна битка – за областен лидер на партията…
Снимка – архив Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: