Семейство дари специализирана инвалидна количка на БАЛИЗ-Плевен

08.06.2018 13:24

За изключително кратко време Сдружение БАЛИЗ-Плевен получи като дарение специализирана инвалидна количка. Семейството на Пенка Константинова е закупило и дарило нужната количка, която ще се използва от Центъра за социална рехабилитация и интеграция на деца с увреждания – Плевен.

Ще припомним, че преди броени дни от Сдружението се обърнаха с апел да им бъде направено такова дарение като количката е необходима за позициониране на деца с множествени увреждания при индивидуалните и групови сесии предоставянето на специализирани терапии. Малко след конкретната публикация с БАЛИЗ-Плевен се свързва Пенка Константинова с предложение нейното семейство да закупи и дари необходимото средство.

Специализираната количка вече е на разположение на децата в социалната услуга. „Благодарността за този жест трудно би могла да се изрази с думи. Изказваме сърдечни благодарности към семейството на г-жа Константинова за този жест! Поздравяваме ги за добродетелите, които носят, за себераздаването, за подарената надежда, за това, че напомниха на всички ни за съществуващото добро, споделеност и толерантност.
Поклон към Вас мили хора и БЛАГОДАРИМ!”, казват от БАЛИЗ-Плевен.

Снимка: БАЛИЗ-Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: