Стартира дарителска кампания за изграждане на Център за деца с аутизъм в Плевен, ще е единствен за Северна България

03.06.2018 13:51

Фондация „Стъпка за невидимите деца на България“ и Сдружение „Аутизъм днес“ започват кампания за фондонабиране за изграждане на Центъра за деца с аутизъм и други проблеми в развитието в гр. Плевен, който ще е и център за Северна България. Той се изгражда в сграда, предоставена от Община Плевен, съобщават от организациите.

„Благодарим на всички, които до момента сте с нас, повярвахте ни и помогнахте нашите мечти и мечтите на поколения родители на деца с аутизъм в България да станат реалност!

Вярваме, че оправдавайки доверието на много дарители, приятели на каузата и просто приятели през годините- успявайки с вашата подкрепа и помощ- на инстинуции, на Столична община, на медии, на публични личности, на организации и предприятия- да изградим и открием през 2015 г първият Център за високопрофесионална терапевтична грижа за деца с аутизъм в Горубляне, обучихме и сертифицирахме първите поведенчески технолози в България и сертифицирахме първите сензорни терапевти, открихме през м. Ноември 2017 г, и вторият център за деца с аутизъм- в читалище „Витоша“ в Бъкстон- с високопрофесионален екип от специалисти- ерготерапевти, логопеди, психолози, поведенчески технолози, можем достойно отново да потърсим Вашата подкрепа, приятели!”, добавят от Сдружението.

Ако желаете да помогнете, можете да се свържете с организациите на тел. 0896699274, мейл: [email protected]

Можете да подпомогнете изграждането с дарение по банкова с/ ка на Фондация „Стъпка за невидимите деца на България“
“Райфайзенбанк (България)” ЕАД,

IBAN BG69RZBB91551032658308,

BIC:RZBBBGSF

или с материали за ремонт на сградата, чиито покрив се нуждае от голям ремонт, с доброволчески труд или с подкрепяща, добра дума!

Има нужда и от средства също и за сертификация на специалистите за гр. Плевен, на които ще разчитат и децата с аутистично разстройство от Сверена България.

Дадеш ли, получаваш много повече – е принципа, в който вярваме, който ни помага и с който помагаме!

Да помогнем повече деца да имат право на избор!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: