Новият билетен център на Плевенска филхармония отвори врати на площад „Свободата”

14.05.2018 11:05

Новият билетен център на Плевенска филхармония бе открит официално днес. Той се намира на площад „Свободата”, като това е третият билетен център на Филхармонията.

Идеята е това да стане основният ни билетен център, в който жителите на Плевен ще могат да намерят билети за всички концерти и спектакли на Плевенска филхармония, а също така и на някои гостуващи трупи, сподели директорът на Плевенска филхармония Любомир Дяковски. Също така, той отбеляза, че културният институт е в преговори с Eventim билетният център да се превърне и в каса за събитията от мрежата.

Дяковски изрази надежда новият билетен център да се утвърди и да бъде посещаван от все повече граждани. Той припомни, че допреди 4 години Плевенска филхармония нямаше нито един център за билети, а хората закупуваха билети непосредствено преди концертите. Смятам, че билетните центрове са едно облекчение, като плевенчани вече могат отрано да се снабдят с билети, както и да се информират за предстоящи събития, каза още Любомир Дяковски.

Снимки: „Плевен за Плевен“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: