Прекратява се кампанията за Хриси от Ясен, момчето е добре, връща се от Турция

19.04.2018 14:40

От днес, 19 април, се ПРЕКРАТЯВА КАМПАНИЯТА за събиране на средства в полза на лечението на Хриси. За това съобщиха днес от фейсбук страницата „Да помогнем на Хриси”, създадена за набиране на средства за лечението на 13-годишния Християн Бозуков от село Ясен.

Ще припомним, че той страда от агресивен тумор на мозъка. Момчето претърпя спешна операция за отстраняване на тумора, който бе отстранен частично. В България докторите не предлагат никаква друга помощ и за това Хриси трябваше да замине за лечение в Турция. Благодарение на стартиралата веднага спешна кампания, това стана възможно.

На 26 април Хриси и семейството му се прибират от Турция. След двумесечен възстановителен период Хриси ще замине отново за Турция за контролен преглед. Ако след това се наложи друго лечение в частност/операция/, кампанията ще бъде подновена.

От фейсбук групата молят всички, които по някакъв начин събират средства, да прекратят събирането и да преведат наличните суми.

„Хриси е в добро състояние и за сега резултатите от прегледите на специалистите са добри. Все още не е направен скенер, за да се види какво се случва с тумора. Няма да спираме да даваме информация на страничката на Хриси. В тази връзка, уведомявам, че от днес никой няма право да води кампании, да събира пари и други средства, използвайки името на Хриси“, подчертават от „Да помогнем на Хриси”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: