BGPrognozi.INFO – лидер в сектора „Футболни прогнози“

11.04.2018 10:16

BGPrognozi.INFO доста бързо се превърна в абсолютен лидер в сектора Футболни прогнози в България. С ежедневната си работа и добрите футболни прогнози, сайтът е сред най-добрите за футболните фенове у нас. BGPrognozi.INFO предлага много качествени и интересни футболни анализи, които в допълнение имат и прогноза за срещата. Също така в този сайт всеки може да открие полезна информация за онлайн залагането, букмейкърите, как се прави регистрация в сайт за спортни залагания, какви бонуси се предлагат онлайн и куп полезни стратегии и съвети за залагане.

Как да открием футболните прогнози в BGPrognozi.INFO?

Когато влезете в сайта, вие ще видите на началната страница изображение с картинките за мачовете. Може да кликнете на двубоя, който ви интересува и да прочетете анализа и прогнозата. Също така имате възможността да натиснете на бутона „Обосновани“ на началната страница. Така ще посетите раздела, където са повечето обосновани футболни прогнози. Те са подредени по дата и най-отгоре ще видите последните прогнози в сайта. Ако ви интересува какви са били прогнозите за преди пет дена например, просто трябва да скролнете с мишката надолу и ще намерите статиите. Когато заредите една от статиите, в началото ще видите уводен абзац за двубоя. По-надолу в статията е анализа за срещата, а всеки материал завършва с прогноза за мача.

Други футболни прогнози на сайта BGPrognozi.INFO

В специалната категория „Топ залози“ са поместени най-играните залози за деня. Тук екипът на сайта подготвя всеки ден по три мача, които може да заложите в онлайн букмейкърите. Ако тези прогнози не ви се струват добри, тъй като за тях няма анализ, просто ги подминете. Не сте длъжни да залагате всички прогнози. Ако обаче за някои срещи и вашето мнение за крайния изход е подобно, то трябва да заложите. BGPrognozi.INFO се опитва да подбере най-добрите залози за деня, а не просто да подведе играчите. Иначе сайтът няма да е лидер в сектора футболни прогнози. Много хора са останали супер доволни от съветите за залагания в BGPrognozi.INFO и продължават всеки ден да се доверяват на прогнозите като така не спират да печелят.
Често информацията за топ залозите за деня се взима от онлайн букмейкърите. Те предлагат подобна информация, но не е никак лесна задача да бъде открита. В екипа на BGPrognozi.INFO обаче има хора, които се занимават с това и всяка вечер зареждат мачовете за следващия ден, за да може рано сутрин да имате информация и да може да поставите своите залози преди да отидете на работа.

Игра с прогнози

BGPrognozi.INFO е сред най-добрите сайтове в тази сфера, защото предлага и уникална игра с прогнози с добри награди. На началната страница в сайта вие няма как да не видите информация за играта или бутона, от където може да влезете в раздела. Може да прочетете подробна информация как да участвате и какви награди може да спечелите. Само ще споменем, че наградният фонд за всеки месец е 500 лева осигурена от лицензираният в България онлайн букмейкър Efbet, като всички награди са под фурмата на безплатни залози! Това е достатъчно да предизвика интереса на много специалисти във футболните прогнози, а ако вие имате познания в тази сфера, то трябва да участвате. Всеки играч е способен в края на месеца да бъде сред най-добрите в класирането и да получи своята награда!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: