Плевенчанката Роси Денчева с нова титла от международен турнир

07.04.2018 13:54

Росица Денчева ТК „Плевен 90“ спечели титлата на сингъл на международния турнир до 12 г. в Лимасол, Кипър. Надпреварата е от трета категория на Тенис Европа. Във финала Денчева победи с 6:3, 6:2 представителката на домакините Анна Демирци. Така талантливата българска тенисистка спечели първото място без да загуби нито един сет.

„Роси изигра един добър мач. Беше мотивирана и подготвена за играта на противничката“ заяви треньорът на отбора ни Даниел Ангелов. „Успехът се дължи най вече на това, че успя да вземе важните точки в мача и да изиграе важните моменти с високо ниво на концентрация. Доволен съм от предствянето й в днешния мач. Началото на месец май ни предстоят 2 силни международни турнира – в Добрич и Букурещ. Благодаря на БФТ, програмата 3Т и нейните партньори. Специално искам да благодаря на Пресиян Коев и Кирил Берон за предоствената възможност и гласуваното доверие“ допълни Ангелов.

На турнира в Кипър освен Денчева участваха Каталина Петрова ТК „15:40“, София, Георги Георгиев ТК „Свиленград“ и Павел Маринов ТК „Супер спорт“, Варна.

И четиримата ни участници са част от „А“ националния отбор до 12 г. по програмата „3Т – Тенис, Тийм, Талант“ на БФТ и нейните партньори „Адвент Груп“, „Асикс“ и „Гроугрийн Юръп“ АД.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: