Роси Денчева на два полуфинала в Лимасол

05.04.2018 7:55

Росица Денчева (ТК „Плевен 90“) ще играе на два полуфинала на международния турнир до 12 г. в Лимасол, Кипър. Талантливата плевенчанка се класира за този етап на надпреварата на сингъл и на двойки, където си партнира с Каталина Петрова (ТК „15:40“, София).

Вчера Денчева записа две победи. На сингъл тя се справи с представителката на домакините Евелина Анастаси с 6:1, 6:1 и на полуфиналите днес ще играе с румънката Ева Мариа Йонеску.
После на двойки българските момичета имаха за съпернички отново тандем от Кипър – Тансел Чич и Константина Тембриоти и победиха с 6:1, 6:4.
Георги Георгиев (ТК „Свиленград“) отпадна на фаза ¼-финал след загуба с 4:6, 3:6 от Крис Спиру от Гърция. Той обаче стигна полуфиналите на двойки. С партньора си Павел Маринов (ТК „Супер спорт“, Варна) те победиха румънците Картепутреда и Гету с 6:3, 7:5.
И четиримата ни участници са част от „А“ националния отбор до 12 г. по програмата „3Т – Тенис, Тийм, Талант“ на БФТ и нейните партньори „Адвент Груп“, „Асикс“ и „Гроугрийн Юръп“ АД. Треньор на тима ни е Даниел Ангелов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: