Плевен и Ботевград излъчиха капитаните на отборите в 100% Power Мача на звездите

04.04.2018 14:17

Спартак Плевен и Балкан Ботевград излъчиха капитаните в 15-ото издание на баскетболното мегашоу 100% Power Maча на звездите. След не толкова оспорвано гласуване, Константин Коев и Дивон Уошингтън бяха избрани от феновете за предводители на двата отбора. Над 1000 привърженици на играта с оранжевата топка използваха правото си на участие в 4-дневния вот. Миналогодишният No1 в Национална баскетболна лига, според феновете – Коев, отново бе най-харесваният български играч, като остави зад себе втория – Христо Захариев от Балкан, на почти двойно по-малко гласове. По-паметливите си спомнят, че в гласуването за „Любимец на феновете“ в НБЛ за 2017 година двамата отново бяха конкуренти за първите две места и отново спечели звездата на Спартак.
При чужденците вотът беше по-оспорван, но все пак крилото на ботевградчани Дивон Уошингтън успя да дръпне с една дължина на останалите. На пресконференция в четвъртък, 5 април от 13:00 часа в Национален студентски дом, зала “Галерия”( гр. София пл. Народно събрание 10 ет.1), двамата ще вземат участие в шоуто „Настъпванка“, на която ще си изберат отборите. Тогава ще бъдат обявени и спонсорите на двата тима, които ще ги именоват за тазгодишното издание на 100% Power Maча на звездите.
Така именно Плевен и Ботевград се очертават градовете с най-сериозно присъствие в тазгодишното издание на баскетболното супершоу, след като вчера и треньорът на Спартак Александър Дяковски бе излъчен за участие, а от Ботевград е включн половината отбор плюс треньора Небойша Видич.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: