С тържество на постиженията и таланта ОУ „Максим Горки” – Левски празнува 57-ия си рожден ден

02.04.2018 10:49

Празникът на ОУ „Максим Горки” на 30 март беше истинско тържество на постиженията и таланта на възпитаниците на най-младото училище в Левски. С експозиция на ученически творби от клубната дейност по проект „Твоят час” и учебните часове по изобразително изкуство в НЧ „Георги Парцалев-1901” училището посрещна многобройните гости за празника. Сред тях бяха представителите на РУО –Плевен Светослава Илиева – ст. експерт по чуждоезиково обучение и Катя Трифонова – ст. експерт по природни науки, кметът на община Левски Любка Александрова и общинското ръководство.


С празнично слово директорът Даниела Георгиева поздрави всички, допринесли за развитието и успехите на училището: „Празникът е повод за удовлетворение за постигнатото и доказателство за усилията, търпението и любовта ,които много учители са вложили в израстването на възпитаниците на ОУ „Максим Горки”. Този празник ни обединява,кара ни да осъзнаем ,че трябва да сме заедно – ученици, учители, родители и съмишленици в една общност,защото само така сегашните и бъдещи успехи на децата са гаратирани…”
Вратовръзки с емблемата на училището – празничен знак и грамоти връчи директорът на 15 ученици отличили се през учебната година в различни области .Конкурсът на училището за „Паралелка на годината”спечели V II „б” клас с класен ръководител Славка Ленкова.


Кметът на Община Левски Любка Александрова поздрави колектива на училището за дръзновението и всеотдайността , поздрави всяко едно от отличените деца и отличената паралелка, с радост, гордост и пожелание да продължават напред все така ,защото град Левски и България имат нужда от грамотни ,просветени и мислещи българи.


Поздравителен адрес получи училището от името на началника на РУО –Плевен Албена Тотева.
По традиция ОУ „М. Горки”в гр.Левски отбеляза своя патронен празник с благотворителен спектакъл.Малките актьори на ОУ „М. Горки”, вокална група „Усмивка” и вокална група „Лира”зарадваха всички с новият си музикален спектакъл „Котаракът без чизми”.
С празнична торта, цветя и благопожелания празнува рождения си ден ОУ „М. Горки”в гр.Левски .С 885 лв./благотворително/левчелии подкрепиха бъдещи дейности и проекти на училището.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: