Отново намериха дрога у пандизчии в плевенския Затвор

23.03.2018 9:10

Вчера около 17:30 часа в затвора гр. Плевен при извършена проверка в багажа на лишен от свобода – 32-годишен, в подплатата на левия джоб са намерени три полиетиленови опаковки, сини на цвят с неправилна форма с размери около 1,5 х 0,5см., съдържащи жълто прахообразно вещество. За това информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Местопрестъплението е посетено от разследващ полицай и експерт „БНТЛ“ при ОДМВР – Плевен. Извършен е оглед, при който веществото е иззето за лабораторна обработка. Уведомен е прокурор от РП-Плевен.

Образуваното досъдебно производство е за престъпление по чл.354 „а“, ал.3, т.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Отново през вчерашния ден около 10:00 часа в затвора – Плевен служители на Първо РУ-Плевен са иззели от 26-годишен лишен от свобода две полиетиленови опаковки, с размери 2 х 1 см., съдържащи бяло прахообразно вещество. За това информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Назначени са експертизи. Уведомен е прокурор от РП – Плевен. За престъпление по чл.354 „а“, ал.3, т.1 от НК продължава работа разследващ полицай. Образувано е бързо производство.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: