Оперираха успешно в Германия малкия Тео от Гиген!

23.03.2018 14:50

5-годишният Теодор Петков от плевенското село Гиген е успешно опериран в болница в Германия, туморът е изчистен. Това научихме от неговата майка, която е заедно с него в Германия. Чрез фейсбук групите „Благотворителен базар за Тео” и „Помощ за Тео – нашето геройче“ майката информираше за състоянието на детето и какви процедури му се прилагат.

Тео вече е изписан и се възстановява бързо. Предстои му преглед и консултация с радиолог на 29 март. Очакванията са да бъде препоръчана превантивна протонна терапия, въпреки че туморът е изчистен напълно. За нея семейството на Тео възнамерява да кандидатства чрез Фонда за лечение на деца (или в НЗОК).    заАЮ

От фейсбук групата „Благотворителен базар за Тео” благодарят на всеки, подкрепил кампанията за набиране средства за лечението на малкия герой. От там съобщават, че се слага край на кампанията и призовават всички, които са поставили кутии за дарения и още не са ги отворили да ги отворят, да направят протокол и да внесат паричките по сметката на Тео. Има няколко търга, от където се очакват платежни.

От „Плевен за Плевен” пожелаваме много здраве и късмет на Тео и семейството му, весели игри и много слънчеви дни!

Снимки: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: