Отнемат титлата на победителката в конкурса „Мис Плевен 2018“

07.03.2018 16:24

С писмо до медиите излезе директорът „Регионални конкурси Бок Стар Моделс София“ Божил Николов – организатор и на конкурса Мис Плевен 2018, кръг от веригата Мис Свят България. Публикуваме текста без редакторска намеса:

Уважаеми почитатели на изтънчеността, финеса и изяществото, скъпи приятели от Плевен приятели на конкурса Мис Плевен, с горчивина разбрахме, че и в конкурсите за красота може да има грозни сцени. За една такава ще ви разкажем ние от БОК СТАР МОДЕЛС СОФИЯ, като организатори на конкурса Мис Плевен 2018, кръг от веригата Мис Свят България. Спечелилата Евелин Такова беше декласирана и титлата й беше отнета заради злоупотреба с нашето и вашето доверие. Причините за това решение са принципни и са свързани с честността на състезанието, на която особено държим. Оказа се, Евелин умишлено е премълчала това, че е от Бяла Слатина и е на 25 години, което прави участието й невалидно заради непокрити критерии за участие.

Ситуацията е неприемлива и за нас като организатори, всички плевенчани, и за всички останали участници в конкурса. Ето защо по регламент спечелилата второ място Асмик Ованнисян е новата Мис Плевен 2018. Да й пожелаем успех на конкурса Мис Свят България 2018 през месец септември в град София

#тагове:

НАЙ-НОВИ: