С благодарност и признателност към д-р Калпазанова, неуморния й труд и грижа за гражданите на община Долна Митрополия

01.03.2018 15:14

Лекарите и медицинските работници от Медицински център – Долна Митрополия организираха мило тържество за да кажат „довиждане“ на д-р Надежда Калпазанова, отличен специалист по ендокринология и болести на обмяната, посветила 18 години от професионалния си опит на пациентите от община Долна Митрополия. Това информират от пресцентъра на Общината.
Към пожеланията за здраве и дълъг живот се присъединява и г-жа Поля Цоновска – Кмет на община Долна Митрополия. От свое име, от името на общинската администрация и на всички граждани от община Долна Митрополия тя връчи плакет на Общината и изказа благодарност към д-р Калпазанова за отличната експертиза, хуманното отношение и всеотдайност към пациентите. Многобройните благодарни пациенти са доказателство за вложените добрина и сърцатост при лечението на заболяванията. Топли думи и сърдечни пожелания получи д-р Калпазанова от всички присъстващи, имаше усмивки и сълзи на благодарност и признателност.
Водени от грижа за хората, ръководството на Медицински център – Долна Митрополия съобщават, че д-р Полина Гачевска е новият специалист по ендокринология и болести на обмяната и ще работи за гражданите на община Долна Митрополия.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: