Днес в Плевен: Милица Гладнишка и Маца любовници на един и същи мъж в лудата комедия „Брачни безумия“

28.02.2018 7:57

Още една щура, щура комедия ще гостува в Плевен днес, 28 февруари 2018 г. от 19 часа в Читалище „Съгласие“. Любимата актриса Милица Гладнишка, победителка в „Като две капки вода“ и Милена Маркова-Маца, нейна екранна партньорка от „Етажна собственост“, позната и с участието си от „Аламинут“, ще бъдат любовници на един и същи мъж – Симеон Владов, известен с ангелския си глас.


След премиерата си през 2017 година, спектакълът, макар и нов, успя да пожъне огромен успех, сравним само с най-добрите театрални продукции и да препълни залите в страната. Вдъхновена от пиесата на френския драматург Марк Камолети „Пижама за шестима“ от 1982 год., се ражда комедия, изпълнена с веселие, изпращащо публиката в една друга вселена на лудост и дързост!
Режисьорът и актьор Алексей Кожухаров, известен с участията си в „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, събира в една безумна ситуация двама съпрузи, техните любовници и една ексцентрична двойка. Напълно обичайна ситуация в един съвременен брак, докато и четиримата не се окажат по едно и също време под един покрив. Безумията се допълват от своенравна готвачка и ревнивият й съпруг, чиято поява ще ви накара да се смеете, докато останете без дъх! Oщe oт пъpвитe peплиĸи нa „Бpaчни бeзyмия“ cтaвa яcнo, чe cлyчвaщoтo ce нa cцeнaтa ще дъpжи публиката пoд пpицeла на смеха дo caмия ĸpaй…
Лудо забавление носи перфектната игра на Милица Гладнишка, която се чувства напълно в свои води на сцената, и ни представя зрелищни импровизации, сред които пантомимно шоу, луди танци и сложна хореография, в опит да прикрие изневярата на домакина.
Брачната хармония е нарушена от усложнени ситуации, безумни сюжети и заплетени отношения, от които героите се опитват да се измъкнат съвсем „невредими”. Именно тези реалистични житейски ситуации правят комедията така увлекателна и близка до публиката. Изневярата като част от живота бързо успява да се превърне в трагикомедия с щипка драма, когато иначе сериозните дилеми на живота се превърнат в комични.
Насладете се на историята на няколко човешки съдби, пресъздадена по изключително комичен начин от изумителния сценичен екип, който ще напълни очите ви със сълзи от смях!

БИЛЕТИ: Билетни центрове Читалище „Съгласие“ и бул. „Д. Попов“ № 15 и на тел. 0887445264 и 0879911363.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: