Владислав Николов: Най-важната мисия на всеки от нас е да бъде добър, да дарява добро не само по празниците, а ежедневно

23.02.2018 12:16

Както писахме, народният представител Владислав Николов бе удостоен с почетен приз „Добродетел 2017“. Председателят на Националното сдружение на сираците в България /НССБ/ г-н Слави Михайлов връчи отличията на организации, фирми и общественици, които през 2017 година са подкрепили социални инициативи, организирани от НССБ в полза на деца, лишени от родителска грижа в страната. Церемонията по наслов „Прави добро, каквото и да става“ се проведе в зала „Музикална“ на Централен военен клуб, гр. София.
Владислав Николов получи приза заради постоянството му при подпомагане на децата в неравностойно положение.
„Смятам, че най-важната мисия на всеки от нас е да бъде добър, да дарява добро не само по празниците, а ежедневно. Пожелавам ви да работите все така активно и себеотдадено за благото на децата, лишени от родителски грижи. Аз винаги ще бъда ваш приятел”, каза г-н Николов.
С приз за „Добродетел 2017“ бяха удостоени: министърът на транспорта г-н Ивайло Московски, народните представители г-н Стефан Бурджев, г-н Васил Антонов, г-жа Силва Зурлева – Нова телевизия заради популяризирането на социални инициативи на Сдружението, г-н Максим Минчев – БТА заради безплатно предоставяне на Пресс клубовете за представяне на социални инициативи, кметовете на Пловдив, Варна, Стара Загора, Плевен, Мездра, Пордим и Кнежа, както и „БДЖ Пътнически превози“, „Албена“АД, „Естер СПС“, „Мистрал“, Камара на частните съдебни изпълнители, Висш адвокатски съвет, сдружение „Маринела“, ПФК „Лудогорец“, Професионалния фен клуб на „Манчестър Юнайтед“ в България, фирми и организации.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: