„Спартак“ победи „Ком“ в последната си контрола (снимки)

17.02.2018 13:47

 

Футболният „Спартак“ надделя над „Ком“ (Берковица) с 3:1 в последната си контрола от подготовката за пролетния полусезон, играна на Националната футболна база в Бояна. Плевенчани откриха резултата в 23-ата минута чрез Георги Чакъров, който от пряк свободен удар прати топката в горния ляв ъгъл под гредата. Само 6 минути по-късно „Ком“ изравни резултата, като след изпълнение на ъглов удар техен футболист прати с глава кълбото във вратата на плевенчани.

„Спартак“ отново излезе напред в резултата в началото на второто полувреме след гол на Димитър Захариев в 48-ата минута, който се възползва от великолепен пас на Георги Чакъров. Резултатът можеше да стане 3:1 в 72-ата минута, но мощен шут на Стефан Христов бе париран с вещина от стража на берковчани. Все пак момчетата на Емил Велев стигнаха до трети гол в последната минута от мача. Негов автор стана Едуарт Атанасов от пряк свободен удар, веднага след което съдията Таско Тасков свири края на двубоя.

Отборът на „Спартак“ стартира пролетния полусезон на 25 февруари, неделя. В мач от 16-ия кръг на първенството в Северозападната Трета лига плевенчани посрещат „Вихър“ (Славяново). Срещата е от 14.30 ч. на стадион „Плевен“. В класирането „Спартак“ е на осмо място с 23 точки, а „Вихър“ е четвърти с 28 точки.

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: