ФК „Кайлъка“ започна подготовка за пролетния полусезон

15.02.2018 16:02

ФК „Кайлъка“ (Плевен) започна подготовка за пролетния полусезон. Повече за това какво предстои пред отбора сподели неговият изпълнителен директор Емил Кунев.

– Господин Кунев, как върви подготовка на отбора?

– Все още сме в начален етап. Момчета имат голямо желание за изява и с нетърпение очакват предстоящите срещи, в които мисля, че ще се представим добре.

– Има ли нови и напускащи в отбора?

– Да. Привличаме със сигурност вратар. Имаме договорка с няколко момчета от отбора на „Мизия“ (Кнежа). Други напускат по собствено жеалние. Смятам, че до началото на март ще сме готови с окомплектоването на отбора.

– Предвидени ли са контролни срещи на този етап?

– До момента знаем датите за контролите. В процес на разговори сме с няколко отбора. Първата среща ще бъде на 17 февруари като все още не сме уточнили съперника. След това на 25 февруари от 13 часа играем срещу юношите старша възраст на “Спартак” Плевен. Последната ни проверка ще бъде на 4-ти март.

– До къде се простират амбициите на клуба през пролетния дял от шампионата?

– Играем, за да изпитваме удоволствие от играта. Ще мислим мач за мач. Първата ни среща е на 10 март от 15 часа в Плевен срещу един добре организиран отбор като „Искър“ Чомаковци. Надявам се, да се поздравим с победа.

– Стабилен ли е финансово клубът?

– Благодарение на наши добри приятели нямаме финансови затруднения на този етап. Благодаря на Община Плевен за отпуснатите средства за 2018 г.

– Предстои конгрес на БФС. Какви са вашите очаквания?

– Според мен победа ще спечели безапелационно Борислав Михайлов. Успя да създаде огромно лоби на страната ни във ФИФА и УЕФА. Построена бе базата на националния отбор в Бояна, която е една от най-добрите на Балканите.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: